Hírek

2005.08.10. 06:18

Élő adásban rabolt, a nézők hívtak rendőrt

A tévénézők egyenes adásban láthattak egy rablási kísérletet az Egyesült Államok Arkansas államában. A műsorvezető először azt hitte, a stúdióba berontó férfi tréfál, amikor kocsijának kulcsát követeli, de hamar kiderült, hogy a támadás korántsem átverés. Gary Spirito ekkor elmagyarázta a rablónak, hogy ez élő adás, és emberek tízezrei látják, mi történik.

Csák E.

A támadó felfogta, hogy rossz helyen jár, megpróbált elmenekülni, de késő volt: a nézők már értesítették a rendőrséget, és a Fort Smith-i zsaruk fülön csípték a balekot. Gyorsan kiderült az is, hogy a 23 éves Eddy Crisp és 22 esztendős társa egy órával azelőtt kirabolt egy autókereskedőt is.

Június elején hasonló eset történt: Roberto Carlosnak, a Real Madrid védőjének kocsiját próbálták kirabolni egy brazil városban. A futballista piros lámpánál állt, amikor két fiatalember pisztollyal fenyegetőzve elszedte Carlos testőre és a kocsiban ülő riporter óráit, illetve mobiltelefonját. A rablóknak nem volt szerencséjük, mert a Real játékosa épp rádióinterjút adott a telefonon – élő adásban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!