Hírek

2005.07.28. 00:00

Belvárosi szállóból esett ki a Forma–1-es szakács

Kiesett egy férfi a budapesti Marriott szálloda nyolcadik emeletéről egy első emeleti teraszra. Lapunk úgy tudja, a férfi a McLaren kiszolgáló személyzetének munkatársa volt, s szakácsként dolgozott.

Nagy E. D.

A Hungaroringre érkező csapat angliai központja szűkszavú hivatalos közleményt közölt a történtekről. Ebben utalnak rá, hogy a 29 éves Daren Hawker egy éve dolgozott náluk, s nagyra becsülték a munkáját. – Reggel hét óra körül találta meg a férfit a szálloda egyik alkalmazottja – mondta lapunknak Kormos Endre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hozzátette: egyelőre nem lehet tudni, hogyan és mikor történt az eset. Az azonban biztos, hogy baleset történt, és a gyilkosság lehetőségét a rendőrség kizárta. Daren Hawker a zuhanás után azonnal meghalt. Holttestét a tűzoltók segítségével emelték le. Azt szakértők próbálják megállapítani, hogy pontosan mi volt az oka a tragédiának. Úgy tudjuk, Daren Hawker nem egyedül lakott a szálloda nyolcadik emeleti szobájában. Így várhatóan a szobatársát, sőt, a szomszédos szobákban lakókat is meghallgatják majd a rendőrök az államigazgatási eljárásban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!