Hírek

2005.06.23. 06:44

Nagy változások várhatók nyáron az Üllői úton

Az átigazolási időszak hivatalosan csak a jövő héten kezdődik az NB I-ben, a klubvezetők azonban már lázasan tevékenykednek. Azok a játékosok, akiknek június 30-án lejár a szerződésük, szabadon igazolhatók. Mehetnek azok is, akikkel szemben szerződésszegést követett el csapatuk, és a tényt az MLL is megerősítette. Az élő szerződéssel rendelkezők viszont csak akkor válthatnak, ha klubjuk megkapja értük a kért összeget.

Lázár L.

Nagy változások várhatók a Ferencvárosnál. A szerb Dragan Vukmir Debrecenben folytatja, távozik Adem Kapic és Alexandar Bajevszki is. Szűcs Lajos és Lipcsei Péter arra várnak, hogy kifizessék őket. Ha megtörtént, csak akkor tárgyalnak a szerződéshosszabbításról. Ezzel együtt Lipcsei már közölte, elfogadhatatlannak tartja a neki kínált feltételeket, ezért ha nem változik számára kedvezően a klub ajánlata, továbbáll egy házzal. Megjegyzendő, hogy Lipcsei a csapatkapitány, ha már nála is megszorításokkal élne a klub, az sokat elárulna vagyoni helyzetéről.

Bognár Zsolt már elszerződött Sopronba, elképzelhető, hogy Gyepes Gábor, Huszti Szabolcs, meg Rósa Dénes is klubot cserél. Gyepes és Huszti a legszívesebben külföldre menne, de ez nem rajtuk múlik. Nem marad a zöld-fehérek játékosa Robert Vagner és Marek Penksa sem, őket a vezetés küldi el. Új játékos egyelőre csak a Kispestről érkezett Budovinszky Krisztián.

Már biztosnak tekinthető a kaposvári Jovánczai Zoltán és a zalaegerszegi Selei András átigazolása az MTK-hoz. Eldőlt az is, hogy a Debrecen volt válogatott játékosa, Bajzát Péter – az elmúlt bajnokságban az Oberhausen csapatában szerepelt – három éven át Győrött futballozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!