Hírek

2005.06.25. 00:00

Irigyék beletenyereltek

Az Irigy Hónaljmirigy ugyancsak beletenyerelt a jóba. A nyolc pernahajder egyszerre hagyta kézjegyét a Rockcsillagok falán.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="320"] A Mirigy nyolc pernahajdere: Molnár Imre, Pap Ferenc, Ambrus Zoltán, Kabai László, Sipos Péter, Varga Győző, Sipos Tamás és Uszkó László
[/caption]– Megvan az ujjlenyomatunk! – jajdult fel nevetve Ambrus Zoltán, miután a puha masszába tenyerelt. Az Irigy Hónaljmirigy igencsak lazára vette a figurát, pedig nem éppen kipihentek. – Országszerte turnézunk – mesélték –, hetente legalább három élőkoncertet adunk.

Közben bevallják, nagyon élvezik, hogy újra zenészek. Készül legújabb tévéműsoruk is. Azt még titokban tartják, miről szól. Egyszerre három forgatókönyvön is dolgoznak, szeretnék utolérni magukat. A TV2-n látható műsoraikat ugyanis egy hétig forgatják, azután következik a három-öt hetes stúdiómunka.  A szilveszteri műsorral együtt évente nyolcszor láthatók a képernyőn. Eddig vagy kilencven produkcióval lepték meg az őket kedvelő nézőket. A csapat most szabadságra megy. Két és fél hetet engedélyeztek maguknak. Törökország, Olaszország, Horvátország és Egyiptom felé szélednek szét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!