Hírek

2005.06.10. 06:44

HÍRsáv

BAMA

Magyar utánpótlássiker Ausztriában
LABDARÚGÁS Ausztriában magyar, osztrák, szlovén és francia csapatok részvételével 9-10 éveseknek rendeztek utánpótlástornát. A viadalon a Szabadhegyi Közoktatási Központ csapata bizonyult a legjobbnak, amely a döntőben egy szlovén gárdát győzött le.

Kuffour Münchenből Rómába költözik
LABDARÚGÁS Samuel Kuffour hároméves szerződést kötött az AS Roma csapatával. A 28 éves ghánai védő tíz év után hagyta el a Bayern Münchent, amellyel 2001-ben Bajnokok Ligáját nyert. Kuffour fizetése évi 2 millió euró lesz Rómában.

Mocsai Lajos irányítja az Uniqa-Vasast
KÉZILABDA A női válogatottat az athéni olimpia után elhagyó Mocsai Lajos vette át az angyalföldi csapat irányítását. A szakember és a vezetőség a következő szezonban az 5–8. helyre várja a csapatot. A Vasas négy játékost igazolt, Berta Melindát, Szilágyi Anettet, a szlovákiai Tóth Zsanettet és az ukrán Moszkovaját.

A Parlamentben tárgyaltak a Fradiról
Labdarúgás Furulyás János, a Ferencváros elnöke csütörtök este a Ferencváros jövőjéről tárgyalt a Parlamentben többek között Szilvásy György kabinetfőnökkel és Ábrahám Attilával, a Nemzeti Sporthivatal elnökével. A megbeszélésnek konkrét eredménye egyelőre nincs.

Egyéves eltiltás járt a pisilőgépért
DOPPING Az NFL egy évre eltiltotta Ontterio Smitht, a Minnesota Vikings amerikai futballistáját, miután áprilisban tiszta vizelet leadására alkalmas szerkezetet, egy úgynevezett whizzinatort találtak nála. Smith korábban már kétszer is vétett a liga doppingszabályai ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!