Hírek

2005.06.29. 00:00

Gerrard heti 30 millió forintot szeretne

Steven Gerrard mellett Cristiano Ronaldo is több pénzt akar. Előbbit két-, utóbbit még hároméves szerződés köti jelenlegi klubjához, ám mindketten többre taksálják magukat annál, mint amennyi pénzt hazavisznek.

Sz. T.

[caption id="" align="alignleft" width="172"] Gerrard csókja BL-aranyérmének
[/caption]A Liverpool játékosa, Gerrard heti 80 ezer fontot (30 millió forintot) szeretne kapni a következő szezontól. Tegnap megjelent az Anfield Roadon, megkezdte a felkészülést csapatával a Bajnokok Ligája selejtezőjére. A legújabb hírek szerint sikerül őt maradásra bírni, holott a Real Madrid meglehetősen intenzíven érdeklődött iránta.

Ronaldo a Manchester Unitedet „zsarolja”. A portugál klasszis úgy nyilatkozott, ha nem kap több pénzt a „vörösöknél”, akkor majd kap máshol. A mindössze 20 éves sztár remekelt az elmúlt idényben, Sir Alex Ferguson szeretné a csapatánál tartani. Egy másik angol csapat, az Arsenal egyrészt azon dolgozik, hogy megtartsa Patrick Vieirát, másrészt pedig Robinhót szeretné elhalászni a Real Madrid orra elől. A brazil klasszis a Konföderációs Kupán ország-világ előtt bizonyította klasszisát. Az angol csapat megfejelte a spanyolok tízmillió fontos ajánlatát, és 14 millióval kábítja a Santos vezéreit. Robinho korábban előszerződést kötött a Reallal, ám ha a brazilok úgy döntenek, könnyen semmissé nyilváníthatják.

Úgy tűnik az AC Milan hiába harcol Hernan Crespóért, kénytelen lesz visszaadni a Chelsea-nek. Az argentin csatár az előző szezonban kölcsönben szerepelt Olaszországban, és pazar teljesítményt nyújtott. A Milan szerette volna végleg megszerezni, ám a Chelsea-nek egyelőre nem úgy sültek el nyári erősítései, ahogy azt tervezte. Hiába hajtott négy csatárra is, Eto’o, Sevcsenko, Trezeguet és Fernando Torres sem költözik Londonba. Ezért valószínűsíthető, hogy megtartja Crespót. Luis Figo kapcsán naponta érkeznek az új hírek. A legújabb, hogy a Stuttgart kiszállt a versengésből. A portugál klasszis ügynöke elmondta, ha nem érkezik megfelelő ajánlat, az sem kizárt, hogy Figo a Real Madridnál marad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!