Hírek

2005.04.19. 06:46

Két ifjú Illés szekerén

Az MTK két játékosa nagyszerűen kezdte az évet. Bori Gábor két gólt rúgott a Ferencvárosnak, míg Hrepka Ádám szombaton Zalaegerszegen bizonyult nyerőembernek.

Szabó Tamás

Bori Gábor április 3-án egy perc alatt kétszer lőtt Szűcs Lajos hálójába. Az MTK 3-1-re verte a Fradit, azóta némileg megváltozott a 21 éves középpályás élete. – Sokkal többször állítanak meg a szurkolók, kíváncsiak rám – mondta Bori. – Jólesik, hogy érdeklődnek. A Fradi- meccs óta több interjút is adok, tényleg felpörögtek az események.

A középpályásnak ritkán van szabad ideje, de ha éppen ráér, akkor főképp autós magazinokat olvasgat. A hétvégéket a barátnőjével tölti. – Autómániás vagyok, az álmom egy ötös BMW. Egyébként, ha nincs meccs, sem edzés, és teljesen üres a napom, akkor a barátnőmmel töltöm az időt. Sajnos ritkán lehetünk kettesben egy teljes napig.

Hrepka Ádám szombaton Illés Béla passzát váltotta gólra. A 18 éves csatár Zalaegerszegen csereként szerepelt, a 92. percben 0-0-nál kilépett, higgadtan elhúzta a labdát a kapus mellett, és a hálóba lőtt. Eddig két gólt szerzett az élvonalban, mindkét alkalommal Illés passzát lőtte a hálóba. – Illés hatalmas játékos, óriási szerencsém, hogy egy csapatban játszhatom vele, ráadásul az öltözőben mellette van a helyem. Rajta kívül Juhász Roland vett a szárnyai alá, vele vagyok a legjobb viszonyban. Hrepka tavaly került az MTK-hoz, korábban Újpesten szerepelt, ahol nem túl előnyös szerződést kínáltak neki. – Újpesten elvileg nem akartak elengedni, ám előnytelen szerződést tettek elém.

Hrepka Ádám

1987. április 15-én született Szegeden. A csatár korábbi klubja a Tisza Volán és az Újpest volt. Az élvonalban 5 mérkőzésen 2 gólt szerzett.

Bori Gábor

1984. január 16-án született Szombathelyen. A középpályás korábbi klubja a Haladás, a Győr, az MTK és a Bodajk volt. Az élvonalban 24 mérkőzésen 3 gólt szerzett.

Halmai szerint „tisztelettudó csibész”

Az MTK veterán középpályása, Halmai Gábor szerint a két fiatal mentalitása példaértékű: – Tisztelik az edzőket és a játékosokat. Kellemes meglepetést okoztak, remek játékosok. Ádám Egerszegen okos gólt szerzett. Nem kapkodott, használta a fejét. Gábor, hogy Puskás Öcsi bácsit idézzem, csibészesebb, ami a focihoz kell is.

A csatár korábbi klubja a Tisza Volán és az Újpest volt. Az élvonalban 5 mérkőzésen 2 gólt szerzett. Bori Gábor 1984. január 16-án született Szombathelyen.

A középpályás korábbi klubja a Haladás, a Győr, az MTK és a Bodajk volt. Az élvonalban 24 mérkőzésen 3 gólt szerzett. Halmai szerint „tisztelettudó csibész” Az MTK veterán középpályása, Halmai Gábor szerint a két fiatal mentalitása példaértékű:

– Tisztelik az edzőket és a játékosokat. Kellemes meglepetést okoztak, remek játékosok. Ádám Egerszegen okos gólt szerzett. Nem kapkodott, használta a fejét. Gábor, hogy Puskás Öcsi bácsit idézzem, csibészesebb, ami a focihoz kell is. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!