Hírek

2005.04.04. 07:51

Gera Zoltán fejesgóljával nyert a West Bromwich

Malonyai P.

II. János Pál pápa betegségéről és haláláról a futballpályákon is megemlékeztek. Olaszországban elhalasztották a bajnoki fordulót, a 30. játéknapra kiírt mérkőzéseket egy hét múlva rendezik meg. Szép gesztussal rótták le kegyeletüket a Villarreal és az Athletic Bilbao futballistái. Az első félidő alatt jött a hír a pápa haláláról, a második játékrészt egyperces gyászszünettel kezdték a csapatok.

Ami a játékot illeti, Angliában a listavezető Chelsea Southamptonban bizonyította remek formáját, a Manchester United viszont hazai pályán nem bírt a Blackburnnel. Szintén otthon kapott ki Király Gábor csapata, a Crystal Palace. Gerának viszont jól ment West Bromwich színeiben, hiszen a mérkőzést az ő fejesgólja döntötte el.

Németországban a Werder Bremennek elszállni látszanak bajnoki reményei, hiszen Brémában kapott ki a Stuttgarttól. Lisztes Krisztián nem kapott szerepet, Szabics Imre is csak időhúzási szándékkal, a 90. percben állt be.

A spanyol bajnokság meglepetése volt, hogy az élen álló Barcelona csak szenvedett a Real Betist vendégül látva. A sevillai csapat 3-1-re vezetett, végül a Barcelona egy tizenegyesből és egy utolsó percben lőtt góllal egyenlített ki. A Valencia viszont bravúrral szolgált, a 81. és a 85. percben lőtt góllal mentett pontot Zaragozában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!