Hírek

2005.03.04. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Internet
Mire használja az internetet egy dinamikusan fejlődő város? Ezt mutatta meg Wittinghoff Tamás polgármester tegnap Csepeli Györgynek, a szaktárca államtitkárának a Templom téri Telekuckóban. (vs)

Cegléd Polgárőrök
A szűcstelepi Polgárőr Egyesület is megtartotta az elmúlt esztendei tevékenységének értékelését. A közbiztonságért önként szolgálatot vállaló 23 szűcstelepi polgárőr 2004-ben 2488 órás szolgálatot látott el. (vs)

Csobánka Zeneoktatás
Meghosszabbítja a pomázi zeneiskolával a szerződést a képviselő-testület. Továbbra is fontosnak tartják a csobánkai növendékek zenei képzését, ezért 5,5 százalékkal megemelték a zeneiskola részére történő pénzeszköz átadást. (vs)

Diósd Helyi lap
A község lakóinak panaszait megvizsgálta a lapterjesztő. Arra a megállapításra jutottak, hogy mintegy 200 példánnyal többre van szükség ahhoz, hogy minden porta megkapja a Diósdhéj-ban számait. A képviselő-
testület ennek megfelelően hozzájárult a példányszám emeléséhez. (vs)

Dunaharaszti Kisajátítás
A Pest Megyei Közigazgatási Hivatalban folyamatban van a jelenlegi bútorbolt kisajátítási eljárása. Heteken belül lezárul azonban az ügy, ezután már nem lesz akadálya a tér további rendezésének. (vs)

Érd Függőben a díj
Nem fogadta el a Szippant-Hat Konzorcium díjjavaslatát a képviselő-testület. A folyékony hulladék elszállításának ellenértékét túl magasnak találták. Egy felszólaló szerint a csatornadíj összegéért kéne elszállítani a szennyvizet. (vs)

Vác Ügyfélfogadás
Március 14-én, hétfőn nem lesz ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban. Viszont március 4-én és 11-én, pénteken nyolctól négy óráig fogadják az ügyfeleket. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!