Hírek

2005.02.17. 07:35

Még megmenthető a Föld a végső pusztulástól

árvay n. tivadar

TEGNAP ÉLETBE LÉPETT a Kiotói Jegyzőkönyv. Még nem késő komolyan venni a vállaltakat. A tudósok szerint 2015-ig van lehetőség a földi klíma teljes tönkretételének megakadályozására.
RIASZTÓ ADATOK látnak napvilágot bolygónk egészségi állapotáról. 250 év alatt 2 fokkal emelkedett a levegő átlaghőmérséklete, és a folyamat gyorsul. Nem lepődünk meg, amikor a kánikula okozta tragédiákról hallunk. Nyaranként mi, magyarok is ízelítőt kapunk a hőség pusztító erejéből. Aki tud, légkondicionálót szereltet lakásába, irodájába.
MAGYARORSZÁG 2002 júliusa óta tagja a klubnak. Én kiveszem részem közös jövőnk biztosításából. Trabantom helyett jobb autót vettem. Nem dohányzom, nem ellenzem a szél- és atomerőművek építését. Takarékoskodom a vízzel, és áramot sem fogyasztok nyakló nélkül. De úgy tűnik, így sem menthetem meg a mélyföldön élő hollandokat az özönvíztől.
SZOMORÚ, de az egyik legnagyobb légszennyező nem írta alá az egyezményt. Pedig Hollywood már megmutatta az Egyesült Államoknak, mi vár rájuk, ha nem vigyáznak jobban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!