Hírek

2005.02.17. 00:00

Kényszer szülte cserebere

Kedden éjfélkor lejárt a téli átigazolási időszak az első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A végleges, hivatalos listára még várni kell, de az már biztos, hogy ezúttal is kényszerhelyzetben cselekedett a legtöbb klub. Talán csak három klub jelent kivételt.

Malonyai Péter

Az Újpest az egyik ellenpélda, mert Mészöly Géza edző kifejezetten egy-egy posztra keresett futballistát. Nem véletlenül mondta Fehér Csaba megszerzése után, hogy „Végre most már teljes a védelem…” Hogy a Megyeri úton léteznek szakmai szempontok, arra bizonyíték még, hogy tíz helyre húsz játékos pályázik most a csapatban (Vlaszák kapus biztos pont), többé-kevésbé egyenlő esélyekkel. A győriek azért jártak különösen jól, mert külföldet megjárt, a válogatottban is jó néhányszor megfordult játékosokkal gyarapodtak. Esetükben csak az kérdés, hogy Kenesei Krisztián és Lendvai Miklós bizonyítani, vagy „megpihenni” óhajt-e a dunántúli városban.

A Vasas külön szám. Ha létezik valahol nyugalom, akkor a Fáy utcában mindenképpen,  így aztán aligha véletlen, hogy szívesen írnak alá oda a futballisták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!