Hírek

2005.02.15. 00:00

Játékok szerelmese vitte el a nyereményt

V. Z.

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Fischer Ernőné gondolatban már a szerkesztőségben elköltötte a pénzt
[/caption]Világéletében szenvedélye volt a szerencsejáték a Reggel legújabb nyertesének. Fischer Ernőné (54) ha teheti, szinte minden keresztrejtvényt megfejt és beküldi a nyereményjátékokat. A beszerzési ügyintéző lottózik is, néha más sorsolásos játékokra is benevez. Most SMS-t küldött lapunk nyereményjátékára és százezer forinttal lett gazdagabb. Soha jobbkor nem jöhetett volna a pénz. A napokban lesz egyéves unokájának a keresztelője. Fischer Ernőné korábban is nyert. Huszonöt évvel ezelőtt egy tengerparti nyaralást, egyszer pedig négyese volt a lottón.
– Amennyit eddig nyertem az életemben, annyit el is költöttem már játékra – nevet Fischerné. A Reggelt nem csak a játékok miatt veszi rendszeresen. – Szeretek tájékozott lenni a világ dolgaiban. Ebből az újságból pedig mindent megtudok, ami fontos. De azért a keresztrejtvényt lapozom fel elsőre – mondja a nyertes. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!