Hírek

2005.02.08. 06:10

Hírek

BAMA

Paddy Power szerint Párizs a legesélyesebb
Olimpia A brit Paddy Power fogadóiroda legújabb oddsai szerint Párizs a legesélyesebb arra, hogy megkapja a 2012-es nyári olimpia rendezési jogát. Az iroda a francia főváros sikerét 2:5-höz adja, míg a szerinte második legesélyesebb London győzelmére háromszoros pénzt fizetne. Moszkva győzelmét vélik a legvalószínűtlenebbnek.

Gerrardot csúcsajánlatért sem adja el a Liverpool
Labdarúgás Ha Steven Gerrard a Liverpool játékosa akar maradni, még világcsúcsot jelentő összegért sem lesz eladó. Rick Parry, a klub főigazgatója elismerte, hogy Fernando Morientes szerződtetése előtt a Real Madrid elővásárlási jogot kért a rendkívüli munkabírású Ger-rardra. A liverpooliak elutasították a spanyolok kívánságát.

Utcai felvonulással hangolhatnak a szurkolók
Autósport A tavaly nyári londoni parádé sikerén felbuzdulva az idei Forma–1-es világbajnokság melbourne-i futamát megelőzően a szervezők utcai felvonulást rendeznek a száguldó cirkusz legújabb csúcsmodelljeinek részvételével. A terveik szerint ezzel is hangolják majd a szurkolókat a versenyre. Március 2-án, két nappal az első szabadedzések előtt számos autó dübörög majd végig Melbourne leghíresebb utcáin.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!