Hírek

2005.02.14. 09:00

Folyamatosan alakulnak az MSZP „polgári körei”

Á. Z.

Eddig 17 megyében 49 szervezete alakult meg az MSZP által szervezett Sikeres Magyarországért Mozgalomnak – jelentette be Hiller István, a párt elnöke. Hozzátette: a február 4-én meghirdetett mozgalom iránt nagy az érdeklődés. Kitért arra is: a legkisebb taglétszámú szervezetekben hatan tevékenykednek a sikeres településért, a legnagyobbakban pedig százan vannak.

Hangsúlyozta: a szerveződés a településeknek lehetőséget jelent, hogy pénzt szerezzenek a helyi fejlesztésekhez és részt vegyenek a beruházások megtervezésében. Az MSZP fiktív tagjairól szóló botrányok ügyében megjegyezte: a párt hamarosan összehasonlítja a helyi tagnyilvántartást az országos központ adataival.

A Fidesz által létrehozott polgári körökhöz kísértetiesen hasonló mozgalommal kapcsolatban több politológus is megjegyezte: a kezdeményezéssel az MSZP tagjainak nagyobb mozgósítására készül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!