Hírek

2005.02.15. 00:00

Elfogták a Villányi úton megölt ügyvéd gyilkosait

Nagy E. D.

Beismerte tettét az a két román fiatalember, akik megöltek január 25-én egy budapesti ügyvédnőt a Villányi úton. Bodnár Zsolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának vezetője szerint azt vallották, hogy nyereségvágyból követték el tettüket.

Korábban a rendőrség cáfolta, hogy a Villányi úton történtek összefüggésbe hozhatók lennének az októberi, Városmajor utcai hasonló esettel. Akkor egy 17 éves lányt támadtak meg ismeretlenek. A sértett túlélte a kegyetlen verést és az erőszakot. Most a nyomozóhatóság mégis összefüggést lát a két eset között. Sőt összesen tizenöt különböző rablás és lopás is a gyanúsítottak számlájára kerülhet. Ezeket a bűncselekményeket a II., a XI. és a XII. kerületben követték el.

A két fiatalember a román hatóságok előtt sem ismeretlen. Úgy tudjuk, ott is hasonló bűncselekményeket követtek el. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!