Hírek

2005.02.18. 00:00

A szerelem a kárpótlás

Nem titok többé! Az angol Mirror című lapban maga az érintett, a 24 esztendős teniszkirálynő, Martina Hingis erősítette meg, hogy szerelmes az Arsenal világhírű futballistájába, Sol Campbellbe.

Árvay

– December óta tart a kapcsolat. Nagyon szeretem Solt, s keressük az alkalmat, hogy minél többször találkozzunk, de nem egyszerű a helyzetünk. Én ugyan végleg abbahagytam a versenyszerű játékot, de sok hivatalos és üzleti programom van, Sol pedig ugye meccsről meccsre jár
– ecsetelte az egykori világelső, aki a tavalyi év végén az ENSZ egyik jótékonysági rendezvényén ismerte meg a futballistát.

A 30 esztendős Sol Campbell nyáron még az egyik legmenőbb brit belsőépítésznővel, Kelly Hoppennel (45) élt szerelemben, majd a popénekes Dido (33) oldalán tűnt fel a brit társasági rendezvényeken. A kassai születésű, de gyermekkora óta svájci állampolgár teniszezőnő, úgy tűnik, a sportban hiába kereste a szerencséjét. Hosszú kihagyás után február eleji visszatérése sikertelen volt, ám a szerelemben vigaszt talál…

Martina Hingis

1980. szeptember 30-án született Kassán. Svájcban nőtt fel, tizennégy évesen már profi teniszjátékos volt. Pályafutása során, 2002-es visszavonulásáig, 18 millió 344 ezer dollárt keresett. Egyesben öt Grand Slam-elsőséget szerzett, párosban megnyerte mind a négy GS-tornát (Melbourne, Párizs, Wimbledon, New York). Több mint kétéves kihagyás után februárban kezdett el újra versenyezni.

Sol Campbell

1974. szeptember 18-án született Londonban. Pályafutása során csak két klubban játszott eddig: a Tottenham-ben, majd 2001 nyara óta a Spurs ősi riválisánál, az Arsenalban. Öt címet nyert az „ágyúsokkal”, 2004-ben tagja volt a veretlenül bajnoki címet nyerő csapatnak. A világ első labdarúgója, akinek a fizetése elhagyta a havi 150 millió forintot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!