Hírek

2005.01.08. 05:51

Újpest: bravúros győzelem

Győzelemmel kezdett az Újpest vízilabdacsapata a Sziget Grand Prix-n. A Vasas viszont kikapott a nyitónapon.

Riskó Márton

A szervező újpestiek betartották ígéretüket, kiváló együtteseket hoztak a Margitszigetre. A férfitorna első mérkőzésén az UTE a Barcelonetával csapott össze, s kétgólos, 11-9-es győzelmet aratott az utazásban láthatóan megfáradt katalánok ellen. A Vasas ezúttal is bizonyította, hogy már nyomaiban sem emlékeztet a bajnoki ezüstérmes csapatra, két olimpiai bajnokával, Steinmetz Barnabással és Ádámmal a soraiban kikapott a Spandau 04-től. A találkozó kemény játékot és nagyon szoros küzdelmet hozott, az első három negyed mindegyike döntetlennel zárult. A hajrát jobban bírták a berliniek, s végül 7-5-re legyőzték az angyalföldieket.
A Barceloneta a délutáni programban is érdekelt volt, s újra vereséget szenvedett, 10-8-ra kikapott az Egertől. A magyar együttesben Kiss Csaba négy gólt szerzett.

Vízben a hölgyek is

Ma mutatkozik be a négy női csapat a 120 éves újpesti klub ünnepi rendezvénysorozatának keretében sorra kerülő tornán. A Dunaújvárosi Főiskola a Honvéd, a Szentesi VK a BVSC ellen kezdi meg szereplését. Vasárnap a győztesek a döntőben, a vesztesek a 3. helyért mérkőznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!