Hírek

2005.01.04. 00:00

Újévre valóra váltak álmai

Adóságainak törlesztésére és kertjének rendbetételére fordítja pénzének egy részét tizedik nyertesünk. Szijjártó István a Milliókat érő Reggelek című játékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Szijjártó István nem sokat aludt azóta, hogy megtudta: ő nyerte meg a milliós nyereményt. Tegnap vette át szerkesztőségünkben az utolsó sorsolás díját.
[/caption]Azt hittem, valamilyen átverős műsor áldozata lettem – meséli Szijjártó István (61). Nyertesünknek még soha semmilyen játékon nem volt szerencséje, így nehezen adta át magát az örömnek. – Múlt csütörtökön kaptam a telefont, nagyon meglepődtem. Nem mertem elhinni, hogy régi álmom egyszer valóra válik, és az én nevemet húzzák ki a kalapból.

Istvánnak néhány éve volt egy szívinfarktusa, így nem akarta magát túlzottan felizgatni. A milliós nyeremény miatt azonban nem sokat aludt az elmúlt napokban. – Arra gondoltam, most végre rendezhetem az életemet. Kifizetem az adósságaimat és megszépítem a házam kertjét. Mindig erről álmodoztam, azonban a negyvenkétezer forintos nyugdíjamból ez soha nem valósult volna meg.

Nyertesünk nem csak a játék miatt szereti újságunkat. Elsősorban a sportoldalakat kedveli, de a Reggel többi írásait is rendszeresen elolvassa. – Minden fontos eseményről tájékoztat, így nem maradok le semmiről
– mondja. – Nem csak én szeretem, de az összes ismerősöm is, mivel a színes és érdekes cikkek a mindennapi élethez is segítséget adnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!