Hírek

2005.01.11. 06:58

Rajtra kész az új szappanopera

Szilágyi Ágnes

Indul a vadonatúj, napi betevő szappanopera, a Jóban, rosszban a tv2 jövő vasárnapi adásában. Egyik állandó főszereplője az Örkény Színház színésznője, Kerekes Viktória, aki Pongrácz Barbarát alakítja.

A színésznő a magánklinika-tulajdonos főorvos feleségét játssza. Viktória elmesélte, a sorozatban civil feleséget játszik, aki neveli 16 éves lányukat. Nem unatkozó feleség, annak ellenére, hogy a férje állandóan a klinikán dolgozik. – A kissé elhanyagolt feleség szeretőt is tart? – faggatom.
A színésznő döbbenten néz. – Honnan tudja? – kérdezi. – De mindennek ellenére a férjemet szeretem – teszi hozzá.

Kerekes Viktória júniusban jelentkezett a sorozat első válogatására. November 15-én indult a napi szappanopera felvétele. Nem tagadja, szeretné, ha a sorozat sikeres lenne. Azt is elárulta, ő maga mennyire izgul.

A színésznő színpadi szerepeit sem hanyagolja el. Az Örkény Színház igazgatója, Mácsai Pál jól fogadta, hogy egyik színésze sorozatban is játszik. Ezért az Odüsszeusz Tours című új darab olvasópróbájával is megvárták Viktóriát. A színésznőnek nem lesz könnyű dolga az elkövetkező napokban.

Hetente legalább három napot forgat, este pedig a színházban játszik. Viktóriát esténként otthon kétéves kisfia, Iván várja.
A színésznő elmesélte, a kisfiának nem engedi megnézni anyut a tévében. Egyszer Iván észrevette, hogy Viktória van a képernyőn, és amikor eltűnt, keserves sírásba kezdett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!