Hírek

2005.01.19. 08:11

Pályát keres a Honvéd

Gondban van a Budapest Honvéd vezérkara, mert a Bozsik-stadion tulajdonjogával rendelkező Sportfolió Kht. követeli a bérleti díjat.

Lázár Lajos

Ha a kispestiek nem fizetnek, akkor a Sportfolió kikapcsoltatja  a villanyt, elzáratja a fűtést és  a melegvízet. A Honvédnál azt mondják, hogy fizetnének, ha a létesítmény tulajdonosa elfogadható körülményeket biztosítana. A Bozsik-stadion ugyanis romos állapotban van, a Sportfolió viszont nem óhajt költeni a felújításra. 

A klub tulajdonosa azt is felajánlotta, hogy megvásárolná a létesítményt, építene egy minden igényt kielégítő új stadiont,  a Sportfolió azonban még válaszra sem méltatta.

Várhatóan ma megállapodás születik a klub és a létesítmény tulajdonosa között. Ha nem sikerül megegyezniük, akkor elképzelhető, hogy a Honvéd vidéken keres „albérletet”. Piero Pini, a kispesti csapat olasz tulajdonosa már elkezdte a tájékozódó tárgyalásokat Székesfehérváron, Dunaújvárosban, Kecskeméten és Szegeden. A Honvéd vezetői azt ígérik, hogy pénteken részletes tájékoztatást adnak az ügy fejleményeiről.

Lázár Lajos -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!