Hírek

2005.01.15. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Érd Fűtés
A Gárdonyi Géza Általános Iskolában felújításra kerültek a távhővezetékek. A harmincéves csövek úgy elöregedtek, hogy ha nem cserélik ki, akkor az iskola fűtés nélkül maradt volna. A munkálatokat a hét elején kezdték és várhatóan nagyobb részük jövő héten be is fejeződik. (vs)

Göd Madárodú
A József Attila Művelődési Ház nagytermében ma délután két órától diaképek segítségével mutatják be a környék madárvilágát.
A vetítés után a jelenlévők madárodút készíthetnek, amelyek közül néhányat a közparkokban helyeznek el, a többit készítőik haza is vihetik. (vs)

Százhalombatta Támogatás
A múlt évi adatok szerint az önkormányzat időskorúak járadékaként 774 000 forintot, rendszeres szociális segélyként 12 492 000 forintot utalt ki az érintetteknek. Az arra jogosultak a polgármesteri hivatal hatósági irodájának nyújthatják be a 2005. évi
kérelmüket. (vs)

Páty Jegyzőváltás
A viták után távozott Lukács Sándor utódját január 12-én megtartott zárt testületi ülésen választották meg. A község új jegyzője, Homonnai
Dorottya. (vs)

Perbál Bánk bán
A művelődési házban tegnap vetítették a Bánk bán című operafilmet.
A rendezvényre meghívták a mű rendezőjét, Káel Csabát és Gulyás Dénes operaénekest is. (vs)

Vác Plusz 90 millió
Az elmúlt év utolsó ülésén még mintegy kilencvenmillió forinttal növelte a képviselő-testület a fejlesztési kiadások előirányzatát. A legnagyobb tétel a Kőhíd utca melletti terület közművesítése volt. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!