Hírek

2005.02.01. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Abony Elkerülő A terveknek megfelelő ütemben épül a 4-es út várost elkerülő szakasza. Elkészült a felüljáró, a tápiószelei és az újszilvási leágazás félkész állapotban van. A munkagépek a vízelvezető árkok és az út szélének rézsútos kialakításán dolgoznak. A műszaki átadás-átvétel május 20-i időpontját nem fenyegeti veszély. (vs)

Budaörs Postai változások Február 1-jétől a Kismarton utcai posta hétfőn, szerdán és pénteken 9–13 óráig, illetve 13.30–16.30 között, kedden és csütörtökön 10–13 óráig és 13.30–17.30 között tart nyitva. A Szivárvány utcai posta hétfőtől péntekig 8–18 óra között várja az ügyfeleket. Mindkét hivatal szombaton tart zárva. (vs)
 
Gödöllő Gyógyszertári ügyelet A mai naptól február 7-ig a Gábor Áron utcai Kígyó patika látja el a városban az ügyeleti szolgálatot. Telefonszáma: 430-069. (vs)

Piliscsaba Van pénz Folytatódhat a Kálvária felújítása. A Piliscsaba-Klotildliget Községszépítő Egyesület pályázaton 16 millió forintot nyert a munka befejezésére. (vs)

Pilisvörösvár Útelzárások Két civil szervezet bíróságon támadta meg az új 10-es út építését. Az építésre pedig rendelkezésre állnak a pénzügyi források. Grószné Krupp Erzsébet polgármester szerint a településeket elkerülő út az ott élő emberek életminőségén változtatna. Az érintett mintegy ötvenezer ember, ha szükséges, akár útelzárásokkal is igyekszik kikényszeríteni a munka megkezdését. (vs)

Százhalombatta Eltűntek a roncsok Eredményesen végezte munkáját a városban a közterület-felügyelet. Tevékenységüknek tudható be, hogy a mozgáskorlátozottak parkolóhelyeit szabadon hagyják. A városból eltűntek az elmúlt évben a roncsautók is. A felügyelők 125 gépkocsit írtak össze, amelyek közül 34 darabot el is szállíttattak. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!