Hírek

2005.01.29. 07:25

Hétvégi nagyüzem

K. K.

Január 29-én Dunakeszin, 30-án pedig Tökölön a középdöntőkkel folytatódik a IV. Drenco Sport Pest Megyei Futball7vége. A négyes csoportokból az első helyezettek jutnak a február 5-i dunakeszi elődöntőbe.
Az I. csoportban az eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó, Híres Gábor vezette Őrbottyán mellett az ugyancsak „hibátlan” Pilisszentiván, az Erdőkertes, valamint a Füle Antallal felálló, Nógrád megyei Berkenye szerepel.
A II. csoportban akár előrehozott döntőnek is beillik a Dunaharaszti–Felsőpakony derbi. A két „nagy” mellett a Nagymaros és a Piliscsaba A csapata inkább csak a tisztes helytállásban reménykedhet.
A III. csoportban Tökölön szerepel a Kiskunlacháza mindkét együttese. Rajtuk kívül a százszázalékos, sőt a selejtezőkön egyedüliként még gólt sem kapó Szigetszentmárton, illetve a Nagykőrös lép pályára.
A IV. csoportban a Szi-gethalom, illetve a tavaszi idénynek új edzővel, Gendur Lászlóval nekivágó Délegyháza vívhat nagy harcot. Itt szerepel a Sülysáp, valamint az egyetlen körzetiként még versenyben lévő Bugyi is.
Vasárnap este Dunakeszin eldől, hogy ki nyeri a III. VABU Budapesti Futball7vége teremtornát. Nyolcan küzdenek tovább – az idén először kuparendszerben. Érdekesség, hogy még mindkét korábbi terembajnok, a 2003-ban első Kispest Rendőr, illetve a tavalyi győztes Securicor áll. Előbbi az Acélöntő, utóbbi pedig a Bubcsó Norberttel felálló Rákosliget ellen küzdhet a folytatásban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!