Hírek

2005.01.20. 07:18

Bárdos tanár úr osztályfőnök lett

BAMA

– Tíz éve neveli az utánpótlást és most osztályfőnök lett.
– Ősszel indul a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a műsorvezető, műsorrendező szak. Ám már most kell jelentkezni a hároméves képzésre. Szerintem idén is legalább háromszoros-négyszeres túljelentkezés lesz – állítja Bárdos András.

– Eddig Vitray Tamás és Horváth Ádám vitte az osztályokat. Vitraytól került ki a legendás csapat is: Marsi Anikó, Jáksó László, Kolosi Péter, Máté Krisztina.
– Az ő tanulóik tavasszal végeznek, nagyon tehetséges gárda. Szeptembertől pedig az én csapatomat okítják majd. Nagy dilemmát jelent, hogy milyen tévésekké neveljük őket. Amellett, hogy sikeres, ismert emberek lesznek, elengedhetetlen, hogy ne csak a súgógép segítségével tudjanak hírt felolvasni, műsort vezetni. Igenis legyenek igényesek.

– Kik tanítják majd leendő osztályát az ismert tévések közül?
– Többek közt Vitray Tamás, Horváth Ádám, Máté Krisztina és Kolosi Péter, aki ma már az RTL Klub programigazgatója. n Szilágyi Ágnes

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!