Hírek

2005.01.22. 07:58

Átigazolások

BAMA

Öt játékost tesztelnek  a Mecsekalján
PÉCS A pécsi piros-feketéknél öt új játékos vár arra, hogy szerződést kapjon. Az újpesti Bergmann Balázs és Kovács Péter, a békéscsabai Schindler Szabolcs, az MTK-s Lengyel Roland, valamint a barcsi Horváth Péter teljesítményét figyeli Nagy Tamás vezetőedző. Elképzelhető, hogy a mai Komló elleni edzőmérkőzés után lesz olyan az öt labdarúgó közül, aki máris aláírhat.

Mrdakovicsról  ma dönt a Loki
DEBRECEN Az OFK Beograd 22 éves csatáráról, Miljan Mrda-kovicsról eddigi teljesítménye alapján jó vélemény alakult ki. Supka Attila még megvárja a Loki mai edzőmeccsét, az- után tesz javaslatot. 

Szerb-montenegrói  válogatott a DVTK-nál
DIÓSGYŐR A DVTK tegnapi edzésén bemutatkozott a szerb-montenegrói válogatott, Igor Radovics. Diósgyőrbe tart a szintén középpályás Halgas Tibor is. Ő már szerepelt a DVTK-ban, ősszel azonban a Fehérvár játékosa volt.

Tóth Balázs  Törökországba szerződött
FEHÉRVÁR Tóth Balázs, aki ősszel a Fehérvárban játszott, tegnap három és fél éves szerződést írt alá a török Malatyaspor csapatával. A válogatott játékos szabadon igazolható, mivel klubja jelentős összeggel tartozik neki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!