Hírek

2005.01.05. 05:34

Átigazolási hírek a labdarúgó NBI-ben

BAMA

Kenesei Krisztiánt szerződtetné a Győr
A Győr csapata január 6-án kezdi a felkészülést a tavaszra, és az már biztos, hogy az őszi keret tagjai közül Igor Nicsenko hiányozni fog. Helyére a jelenleg Kínában futballozó Kenesei Krisztiánt szeretnék szerződtetni az ETO vezetői. „Még élő szerződése van, és mi azt tervezzük, hogy fél évre kölcsönbe vennénk – nyilatkozta a Reggelnek Klement Tibor, a Győr ügyvezető igazgatója – Biztatóak voltak az eddigi tárgyalások, mivel Kenesei sérülés miatt több hónapot kihagyott, és klubjában azt feltételezik, hogy Európából könnyebb lesz eladniuk. ” Külföldről van érdeklődő a Győr válogatott hátvédje, Stark Péter, valamint Vincze Gábor iránt is. Ha megfelelő ajánlat érkezik, akkor az ETO vezetése nem zárkózik el a két játékos átigazolásától. Január közepét szabták meg végleges határidőnek, ha addig nem jön létre az „üzlet”, akkor már nem adják el őket. Amennyiben Stark és Vincze távoznak, akkor hasonló képességü játékosokkal kell pótolni őket. A jelöltek között van román és szerb játékos is, de tartják a kapcsolatot azokkal a magyar labdarúgókkal is, akiknek klubja anyagi gondokkal küzd.

Feczesin után külföldről érdeklődnek
Újpest
Feczesin Róbert  a napokban az FC Zürichhez utazik próbajátékra, de a Chelsea is érdeklődik utána. A lila-fehérek tegnap elkezdték a felkészülést. A Kenyában pihenő Mészöly Géza csak a jövő héten kapcsolódik be a munkába. Utána máris  Tatára utazik, az élvonalbeli edzők továbbképzésére, ahol  beszámol angliai tanulmányútjáról. Újpesti hír, hogy az utánpótlás új szakágvezetője Urbányi István lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!