Hírek

2004.12.10. 06:21

Egymillió forintért teniszeznek a magyar mesterek

Árvay

[caption id="" align="alignleft" width="159"] Bardóczky Kornél, a címvédő
[/caption]Egymillió forint összdíjazásért teniszezik péntektől vasárnapig a Raiffeisen Grand Prix-sorozat nyolc legjobb hazai férfi játékosa a budai Szépvölgyi Sportcentrumban. Pénteken 13 órától előbb Kellner (Idom Team)–Tatár (Tordas), majd Böröczky (Malév)–Kiss S. (Tordas), Balázs (Hód TC, 2. kiemelt)–Lukács (Tálentum) és Bardóczky (BSE, 1.)–Hultai (Idom Team) mérkőzéseket rendeznek a szombat délután kettőkor kezdődő elődöntős programban való szereplés jogáért. A bronzmérkőzés vasárnap 14 órakor kezdődik, ezt követően kerül sor a mestertorna döntőjére. A nyertes 350 ezret, a finálé vesztese 250 ezer forintot kasszírozhat.
A legutóbbi két viadal nyertese, Bardóczky Kornél a szeptember végi Davis-kupa-mérkőzésen szerzett tüdőgyulladása, majd hátizomsérülése miatt csaknem két hónapig nem versenyzett, s mint elmondta, újrakezdés utáni formájával még nem elégedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!