Hírek

2004.12.23. 07:04

Alfie elhanyagolt Júliája

Gara R.

Marisa Tomei, a különleges szépségű színésznő a közeljövőben Alfie (Jude Law) csábításának enged a magyar mozikban. A film egy 1966-os, nagy sikerű Michael Caine-alakítás újraforgatott változata. Alfie, a bársonyos tekintetű manhattani sofőr gazdag embereket szállít limuzinon. A hátsó ülésen pedig időnként elhanyagolt hölgyeket tesz boldoggá.

Julie (Marisa Tomei) egyedülálló anyát játszik a nőcsábász hölgykoszorújában. Hozzá olyankor fordul Alfie, amikor kényeztetésre, anyás törődésre és házi kosztra vágyik. „Szeretek olyan nőket játszani, akik egyre erősebbé válnak. Julie olyan férfit keres, aki nem fél attól, hogy elkötelezze magát. Vonzza Alfie pajkos, fiús bája is, de aztán ráébred, nem ér rá, mert kifut az időből” – értékelte figuráját a színésznő.

Azt is nagyon kedvelte ebben a szerepében, hogy remek jelmezeket viselhetett. A film ruhatervezője, Beatrix Aruna Pasztor a hatvanas évek retro stílusában képzelte el az öltözékeket. Marisának a bolhapiacon kerestek korhű, egyedi kiegészítőket és egyéni ruhákat. „Julie művészlélek, aki nem szívesen járna divattervezők drága ruhakölteményeiben” – mondta a szereplőről a jelmeztervező.       

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!