Hírek

2004.11.06. 08:27

Szűkszavú még a köztévé, de lesz új Friderikusz-produkció

Körmendi G.

Friderikusz Sándornak még az idén lesz új műsora a Magyar Televízióban. „A produkció hetente, A szólás szabadsága különkiadásaként fog jelentkezni. Hosszáról, költségvetéséről és a sugárzás időpontjáról még nincs döntés, csak az biztos, hogy az MTV belső gyártásban fogja készíteni” – mondta Zimmerné Holub Katalin, az intézmény szóvivője.

A Reggel információja szerint a műsor decemberben indul. S azért nincs költségvetése és műsorideje, mert még az sem dőlt el, hogy milyen is lesz valójában.

Kérdés, hogyan bólinthatnak rá így egy új műsorra. Hogyan kaphat Fride-rikusz új műsort, hisz korábban épp a futó produkció túlköltekezése miatt vizsgálódtak. Szeptemberben nyilatkozatháború kezdődött Friderikusz és az MTV között. A műsorvezető előbb levélben közölte, hogy elhagyja a köztévét, mert az nem vevő az ötleteire. Néhány hét múlva, saját magának ellentmondva, mégis maradt. Most csak az biztos, hogy az új produkció nem az Este című magazin helyén jelentkezik. Friderikusz munkatársa azt közölte: az új műsorról az MTV szóvivője tájékoztatja a sajtót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!