Hírek

2004.11.08. 01:37

Milliók lapultak a táskában

Nagy E. D.

Megvertek, majd kiraboltak egy egyiptomi férfit Budapesten, a Dohány utcában. A 44 éves áldozat könnyebb sérülésekkel úszta meg a történteket. A tettesek a hátizsákjáért kapták el a férfit egy kapualjban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunknak azt mondta: a sértett szerint több millió forint készpénz és személyes iratok voltak a hátizsákban. A rablás szemtanúja volt egy 23 éves fiatalember, aki üldözőbe vette a két fiatal elkövetőt. A tettesek elváltak egymástól, az üldöző a zsákmánnyal futót követte. Utol is érte az Erzsébet körúton, és vissza akarta szerezni tőle az egyiptomi férfi hátizsákját, ám a tettes nem eresztette el a táskát. A dulakodás verekedéssé, majd késeléssé fajult. A rabló megsebesítette üldözőjét, a fiatalember könnyebb sérülésekkel úszta meg a történteket. A késelő elmenekült.

A rendőrség két huszonéves, 180 és 200 centiméter magas elkövetőt keres. Egyikük különös ismertetőjegye, hogy fogsora töredezett. Társa rövid, fekete hajú, és a bűncselekmény elkövetésekor bordó kötött pulóvert viselt. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!