Hírek

2004.11.09. 07:46

Kovács Katiék elkezdték

Tegnap kora reggel, két hónapos szünet után, először edzett Fábiánné Rozsnyói Katalin csapata.

Schiller Zsolt

[caption id="" align="alignleft" width="109"] Janics és Kovács: újra együtt
[/caption]Az olimpiai bajnok hölgyek, Kovács Katalin és Janics Natasa, illetve Keresztesi Alexandra mellett, a sportág legsikeresebb magyar versenyzője, Kolonics György is megjelent a tréningen.
– A Római-parton találkoztunk, majd egy konditerembe mentünk és egy órán át a gépeket nyüstöltük – mondta Kovács Katalin. – Már hiányzott a mozgás és hogy ismét rendszer legyen az életemben. Sok új géppel dolgoztunk, melyekkel majd’ minden izomcsoportot megmozgattunk. Elsőre „kímélő” programot kaptunk, de egyre keményebb adagok várnak majd ránk, a menüben erősítés és futás szerepel. Natasával megúsztuk a délutáni elfoglaltságot, mert egy szponzorrendezvényre mentünk együtt. Ezután viszont napi két edzés következik. Két hét múlva pedig Dunavarsányba utazunk edzőtáborozni. Addig remélem, sikerül elintéznem még minden lakással kapcsolatos dolgot, hiszen a karácsonyt már a budakalászi házban szeretném tölteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!