Hírek

2004.11.16. 07:06

Keresztül pest megyén

BAMA

Albertirsa Védekezés az eső ellen Csapadékelvezető rendszert épít az önkormányzat összesen 1740 méter hosszúságban a város legmélyebb részén, a 7. utcában. A beruházás összege 37,5 millió forint, amelynek jelentős részét pályázaton nyerte a város. (fm)

Dunakeszi Ellenőrzés Ma a 2/a autóúton egész napos akció keretében a váci és a dunakeszi rendőrök közúti ellenőrzést végeznek. A legutóbbi két halálos áldozatot követelő baleset óta civil járműnek álcázott gépkocsival próbálják kiszűrni a szabálytalankodókat és a gyorshajtókat. (ned)

Gödöllő Új parókia D. Szebik Imre, az Északi Egyházkerület püspöke szentelte fel a Gödöllői Evangélikus Egyházközség új épületét. A főpap ezt megelőzően az evangélikus templomban tartott hálaadó istentiszteleten hirdetett igét. (lma)


Fót Lesz fizetés A város 110 millió forint folyószámla-
hitelt vesz fel a munkabérhitel visszafizetése, a bér- és személyi jellegű kiadások teljesítése érdekében. Az OTP biztosíték gyanánt három szántónak minősülő ingatlant jelzáloggal terhel meg. (vs)

Vác Akadály nélkül Elkészült a városháza új bejárata. A mozgáskorlátozottak akadály nélkül juthatnak el a közeljövőben elkészülő lifthez. A városháza tornyába beépített felvonó az étkezdétől a padlásig négy szintet tesz elérhetővé. Az akadálymentesítéssel együtt korszerű beléptetőrend-szert is felszereltek a bejáratnál. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!