Hírek

2004.11.11. 07:20

HÍRsáv

BAMA

Az eltiltott Adrian Mutu  a Juventushoz készül
LABDARÚGÁS Adrian Mutu, a Chelsea volt támadója valószínűleg a Juventusban folytatja pályafutását. A román csatárt doppingvétség miatt hét hónapos eltiltással sújtotta az Angol Labdarúgó-szövetség. Mutu szerdán Torinóba érkezik, ahol néhány fontosabb emberrel lesz megbeszélése.

Még Wayne Gretzky is  tanácstalan a bérvita miatt
JÉGKORONG Az NHL élő legendája, Wayne Gretzky is tanácstalan a bajnokságot szüneteltető, a klubtulajdonosok és a hokisok között fennálló bérvita kimenetelével kapcsolatban. – Bonyolult a helyzet, de engem nem kértek fel, hogy segítsek. Mindkét oldalt megértem, hiszen most a Phoenix Coyotes társtulajdonosa vagyok – mondta a kanadai.

Marcus Fizert eltiltották fegyverviselésért
KOSÁRLABDA Tiltott fegyverviselésért egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Marcus Fizer, az NBA-ben szereplő Milwaukee Bucks kosarasa. Augusztusban egy bíróság egyéves felfüggesztett börtönbüntetéssel, illetve 2500 dolláros pénzbírsággal sújtotta.

Továbbra is veretlen  a Miami az NBA-ben
Kosárlabda Eredmények: Miami–Washington 103-93, New Jersey–Portland 64-60, Atlanta–Cleveland 79-93, Orlando–Dallas 94-84, New Orleans–Los Angeles Lakers 98-106, New York–Philadelphia 96-88, Minnesota–Indiana 101-102, Chicago–Phoenix 74-94, Houston–Memphis 90-87, Denver–Seattle 88-108, Sacramento–Toronto 108-92.

Kiesett az Everton és  a Southampton
LABDARÚGÁS Az élvonalbeli csapatok közül az Everton és a Southampton is elbúcsúzott az angol Ligakupától. Előbbi az Arsenaltól, utóbbi viszont a másodosztályú Watfordtól kapott ki. Arsene Wenger együttese korántsem a legjobb összeállításában lépett pályára, amit jól mutat, hogy a csapat gólszerzői Quincy Owusu-Abeyie és Arturo Lupoli voltak.

Michalczewski  jövőre újra ringbe lép
ÖKÖLVÍVÁS Február 26-án Hamburgban tér vissza Dariusz Michalczewski. A Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka a Boksz Világszövetség (WBA) olasz bajnokával, Fabrice Tiozzóval csap össze. – Már régóta gondoltam a visszatérésre. Október elsejétől pedig teljes intenzitással edzek – mondta Michalczewski.

Andoni Zubizarretát  elküldték a Bilbaóból
LABDARÚGÁS Az Athletic Bilbao azonnali hatállyal megvált sportigazgatójától, a korábbi kiváló kapus Andoni Zubizarretától. A felek közös megegyezéssel bontották fel a szakember jövő júniusig szóló szerződését. Zubizarreta, aki 126 szerepléssel válogatottsági csúcstartó hazájában három éve végezte a menedzseri teendőket az egyesületnél.

Wayne Rooney  autóbalesetet szenvedett
LABDARÚGÁS Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Wayne Rooney, a Manchester United játékosa. A 19 éves tini sztár éppen edzésre tartott Cadillacjével, amikor karambolozott egy teherautóval. A jármű jobbról érkezett, így a bal oldalon ülő Rooneyt nem érte el. A baleset, amelyet feltehetően a jelzőlámpák meghibásodása okozott, még a reggeli órákban történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!