Hírek

2004.11.13. 01:14

Házat újít és autót venne harmadik nyertesünk

A miskolci bútorasztalos és családja nem akarta elhinni, hogy megnyerték lapunk 5,5 millió forintos heti díját. Nagy Jenő gyanakvó felesége kisebb nyomozásba fogott, hogy kiderítse: nem telefonos tréfáról van-e szó.

Vajta Zoltán

[caption id="" align="alignleft" width="220"] Taxival indult a pályaudvarra, miután szerkesztőségünkben átvette a milliós nyereményről szóló elismervényt
[/caption]Sem Nagy Jenő, sem felesége nem akarta elhinni a hírt, hogy megnyerték az 5,5 millió forintot. Az első percekben biztosak voltak benne, hogy csak a bolondját járatják velük. Mert volt már egyszer ilyen az életükben. Évekkel ezelőtt egy keresztrejtvénnyel majdnem nyertek 40 ezer forintot.

El is mentek a helyszínre, ahova hívták őket, de ott csak egy temetőt találtak. Nem csoda hát, hogy Nagy Jenőné telefonbetyárokra gyanakodva visszahívta szerkesztőségünket. Kinyomozta, valóban ott dolgozik-e munkatársunk. Csak ekkor merték komolyan venni, hogy egyik napról a másikra milliomosok lettek.

– Még most is alig tudom elhinni. Soha nem nyertem semmit, csak nem olyan rég egy Kiskegyed-előfizetést – meséli Nagy Jenő. A szűk családi körön kívül senki nem tud a nyereményről.

A család azonban már lényegében előre elköltötte a milliókat. Felújítják a házukat, mert meg van az vagy 60 éves is, ráfér a renoválás. Új bútorokat is vennének. Az autót is le kellene cserélni, 19 éves a járgány, sok vele a baj. Újra valószínűleg nem telik, annyi az elmaradt beruházás a családban. De mindenképp vesznek egy nem túl régi kocsit.
Nagy Jenő havi 110 ezer forintos keresetéből és felesége tanári fizetéséből nem jutott volna semmi effélére. Szinte elfogy minden az utolsó fillérig a hó végére.

Nagy Jenőnek egy fia és egy lánya is van, 10 és 11 évesek.

Nagy Jenő

Nős, két gyermek apja

Életkor: 42 év

Foglalkozás: bútorasztalos

Iskolai végzettség: gimnázium

Lakóhely: Miskolc

Otthon: kertes családi ház

Hobbi: rejtvényfejtés, olvasás

Havi jövedelem: 110 ezer forint

Kedvenc étel: babgulyás

Kedvenc újság: Reggel

Autó: 19 éves Fiat

Mindennap a Reggellel kezdi a reggelt

Nagy Jenőék kezdettől fogva olvassák a Reggelt. Eddig csak újságosnál vették, de mostantól elő fognak rá fizetni. – A sportot mindig elolvasom benne. A híreket is. Bár Miskolcon élek és ritkán járok Budapesten, mégis érdekelnek a budapesti cikkek is – mondja Nagy Jenő. Az tetszik leginkább az újságban, hogy annyira jól, érthetően vannak megírva a cikkek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!