Hírek

2004.11.29. 06:59

Elrepült a válogatott

BAMA

Még zajlott a Fradi–Honvéd bajnoki idényzáró, amikor a vendégcsapat egyetlen válogatott játékosa, Vadócz Krisztián már a Ferihegyről startoló gép fedélzetén ült – köszönhetően edzője, Bognár György gesztusának, aki mentesítette az Üllői úti fellépés alól, s így a kispesti középpályás elutazhatott a magyar válogatott küldöttségével a thaiföldi Király-kupa küzdelmeire.
A szombaton megsérült Végh Zoltán helyére Posza Zsolt került a keretbe. Zürich érintésével Bangkok volt az úti cél. Lothar Matthäus szövetségi kapitány együttese kedden magyar idő szerint 14 óra 30 perctől Szlovákiával mérkőzik a kupa elődöntőjében, majd (az első játéknap eredményeinek alakulása alapján) csütörtökön az észt–thaiföldi páros egyike ellen játszik a bronzmérkőzésen vagy a torna aranymecscsén. A találkozókat élőben közvetíti a Sport2, esténként pedig a Sport1 felvételről ad ismétlést.

Az utazó keret

Posza (Vasas), Vlaszák (Újpest) – kapusok; Nikolov (Debrecen), Juhász (MTK), Komlósi (Debrecen), Stark (Győr), Éger (Debrecen), Pollák (MTK), Vanczák (Újpest) – védők; Kriston (Fehérvár), Simek (Újpest), Vadócz (Honvéd), Tóth B. (Fehérvár), Rósa H. (Vasas), Vincze O. (Győr), Koplárovics (Zalaegerszeg) – középpályások; Kerekes (Debrecen), Kovács (FK Viking), Waltner (Zalaegerszeg), Rajczi (Újpest) – csatárok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!