Hírek

2004.11.06. 07:57

Az MTK tízméternyit „utazik” idegenbe

BAMA

Az MLSZ-ben tegnap elkészítették a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolását. A tét a legjobb nyolc közé jutás. Az már biztos, hogy a nyolc között lesz egy alacsonyabb osztályú csapat, mert az NB II-es Kazincbarcika ellenfele az NB I/B-s Dunaújváros lesz. Az élvonalbeli klubok közül az MTK-nak és az Újpestnek kedvezett a szerencse, hiszen NB I/B-s ellenfelet kaptak. Ráadásul a kék-fehéreknek utazniuk sem kell, csak át kell sétálniuk a Hidegkuti stadionból a BKV Előre sporttelepére, a szomszédba.

A legnagyobb harc a Honvéd–Vasas és a Sopron–Debrecen összecsapáson várható. A kupa védője, a Ferencváros a Pécs vendége lesz, de ezt a találkozót a zöld-fehérek UEFA-kupa-szereplése miatt elhalasztották december 8-ra. A többi mérkőzés időpontja november 24., és ahol nincs villanyvilágítás, ott 12.30-kor kezdődnek a találkozók. A világítással rendelkező csapatok eltérhetnek ettől a kezdési időponttól. A nyolc közé jutásért kisorsolt mérkőzések: Kazincbarcika–Dunaújváros, Pécs–Ferencváros, Sopron–Debrecen, BKV Előre– MTK, Bodajk–Újpest, Honvéd– Vasas, FC Fehérvár–Békéscsaba, Kaposvár–Pápa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!