Hírek

2004.11.19. 06:32

A két szökevényt kereste az ország rendőrsége

Szemán L.

Az eltűnt lányok érdekében önmérsékletet kért a BRFK a tudósítótól még kedden. Ekkor déltájban egy II. kerületi emberrablásról értesültünk. A hír szerint két 15 éves gimnazista lányt hurcoltak el ismeretlenek. Az egyik kislány édesanyja telefonjára sms-t kapott, miszerint elrabolták a gyereket. A BRFK fejvadászai is beszálltak a nyomozásba.

Végigjárták a lányok kedvenc szórakozóhelyeit. Barlangászok segítségével átkutatták a Szemlőhegyi, a Pálvölgyi és a Budai Vár alatti barlangrendszert. Eredménytelenül. Az adatgyűjtés során rábukkantak egy fővárosi férfira, és kiderült, hogy a hír szerencsére hamis. A férfi elmondta, hogy a lányok csak megszöktek, és Balatonföldvárra indultak az egyik barátjukhoz.

A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a barát földvári lakásában rá is talált a két csellengő tinire. Késő este már zokogva borultak az értük utazó szülők nyakába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!