Hírek

2004.12.01. 00:10

A képviselők sem tudtak a megrendelt kutatásról

Joób L.

Lakótelepi szóbeszédből szereztek tudomást a százhalombattai képviselő-testület tagjai arról, hogy a városban november elején közvélemény-kutatást végeztek. Az ügyről mit sem tudó képviselők az ott élőktől hallották, hogy számos, várost érintő kérdésre kellett válaszolni. A lakók közérzetéről, a Polgármesteri Hivatal és a polgármester munkájáról, valamint képviselőkről érdeklődtek a kérdezőbiztosok.

Az ötszázfős mintavétel november 19-én lezárult, a kérdés mégis megmaradt: valójában kik rendelték, kik állították össze, és miből fizetik az elvégzett munkát. Az önkormányzat illetékesétől megtudtuk, a képviselőket levélben értesítették a készülő közvélemény-kutatásról.

A felmérést pedig személyesen a polgármester rendelte meg. Három cégtől kértek árajánlatot, végül a Szonda Ipsossal kötötték meg a szerződést. Amint megérkeznek a felmérés eredményei, tájékoztatják a képviselőket és a lakókat a következtetésekről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!