Hírek

2004.10.26. 06:15

Új R-GO-lemez Szikora Robival

Parcsami Gábor

– Az elmúlt hónapokban több nagyvárosban is felléptek. Hogyan fogadták? – Negyven koncertünk volt, s akárhogy számolom, legalább egymillió rajongóval találkoztunk. A Szigeten is akkora sikerünk volt, hogy már most jelezték a rendezők, jövőre ott lépünk fel, ahol a külföldi sztárzenekarok.
– Az együttes legújabb gidájának köszönhetően?
– Ez jó kérdés, mivel a fiatalabb rajongók őrjöngenek, ha meglátják Dórit. Tizenhat évével alig pár hónap alatt sikerült belopnia magát a szívükbe.
– A koncertkörút általában egy új lemez anyagára épül.
– A bulikon a régebbi R-GO-számokból és a saját dalaimból hallhatott összeállítást a közönség. Abban viszont igaza van, hogy egy ilyen turnén óhatatlanul felmerül az igény egy újabb korongra.
– Mikor juthatnak hozzá az R-GO- és Szikora-rajongók a várva várt lemezhez?
– Örömmel jelentem: október végére már kész lesz a Csikidam című album. Ezen húsz vadonatúj dalt hallhatnak. Köztük olyanokat is, amelyeknek még az 1982-es „ős” zenekarom készítette el a vázlatát, de eddig nem dolgoztuk ki a nótákat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!