Hírek

2004.10.18. 06:37

Személyi hírek

BAMA

Mark Arnold lesz a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója a pénzügyi felügyelet jóváhagyását követően. A korábbi vezér, Ron Lemmens 2004. október 14-i hatállyal lemondott, amit személyes okokkal indokolt. 2004 augusztusa óta vezette a BB-t. A Budapest Banknál a 2005-ös új üzleti terv kidolgozását irányította. (hl)

Petykó Zoltánt választotta új elnökének múlt hét pénteken a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XXVIII. küldöttgyűlése. Petykó olyan kamarát szeretne, amely megőrizve eddigi értékeit növeli bevételeit, jobban képviseli a nagy- és a kisvállalkozások érdekeit. (hl)

Kmetty József kapta meg októ-ber elejétől a Kürt Rt. vezérigazgatói posztját, és ezzel a cég operatív irányítását. A tulajdonos Kürti Sándor a korábbi kereskedelmi vezérigazgató-helyettestől a terjeszkedés folytatását várja el a professzionális adatmentés és információbiztonság területén. (fl)

Diósi László, aki két éve vezeti a K and H Bank lakossági üzletágát, 2004. október 18-ával közös megegyezéssel távozik a banktól. A lakossági üzletág ezt követően a vezérigazgató irányítása alá tartozik.
A váltást azzal indokolták, hogy mások a jövőbeni
céljaik. (hl)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!