Hírek

2004.10.25. 07:37

Személyi hírek

BAMA

Nagy Zoltán marad a versenyhivatal élén. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a múlt héten úgy döntött, hogy november 1-jétől újabb négy évre őt javasolja. Nagy Zoltán mandátuma szeptember 17-én járt le.
A miniszterelnök szerint a kiváló szakmai munka alapján indokolt a kinevezés. A versenyhivatal elnökét a köztársasági elnök nevezi ki a kormányfő javaslatára.

Kovács Zsoltot (35) nevezte ki az Axelero Internet Részvénytársaság októbertől az Axelero-adatpark értékesítési vezetőjének. A műszaki szakember korábban az Interware Rt. szerverhotel igazgatójaként dolgozott. 2003-ban az EuroTrend rendszerintegrációs igazgatója volt.

Ládonyi János (51) vezeti a szoftverpiacon tevékenykedő Griffsoft Rt. új leányvállalatát, a Griff-CRM Kft.-t. Ládonyi kisebbségi tulajdont is szerzett a cégben. A mérnök-közgazdász szakember mostani váltását megelőzően a Microsoft Magyarország Kft. üzletágvezetője volt.

Erdős Erika és Matusek Tamás (36) kaptak megbízást Magyarországon a Siemens egyesített üzletágának vezetésére. A Siemens csoport október 1-jétől Siemens Communications néven egyesítette a vezetékes és a mobiltávközlés területeivel foglalkozó részlegeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!