Hírek

2004.10.13. 07:51

Olvasói levelek

BAMA

Kedves újságírók!
A napokban az óra előtt büntetett meg a parkolóellenőr. Hiába kiabáltam rá az apróval a kezemben, nem érdekelte. Megbüntetett. Nem először. Egy nappal korábban az érvényes jegyem ellenére kaptam csomagot a szélvédőmre. Nem tudok mindennap lerohangálni a munkahelyemről az automatához, állandóan elkések és megbüntetnek.
Mit tegyek?
Kovács Sándor, Budapest XII. kerület

Tisztelt Olvasó!
Bár nem szabályos, a parkolóőrök között bevált gyakorlat, hogy többórányi (akár nyolcórányi) parkolójegy megvásárlása esetén nem tesznek büntetőcédulát az autóra. Ezeket a bizonylatokat egymás mellé kell a szélvédőre helyezni, és ebben az esetben nem büntetnek az ellenőrök.
Tisztelettel: a Reggel

Üdvözlöm Önöket!
A XII. kerület családi házas vidékén lakom, az Agancs utcában. Szeretnék több tévéműsort fogni, de a kábeltévés társaságoknak nem éri meg a munka. Hogyan lehetne érdekeltté tenni őket? Tudom, hogy ritkán lakott területről van szó, mégis sajnálnám, ha saját tányérantennát kellene felszereltetnem, saját költségemen. Szívesebben fizetnék elő a szolgáltatásra.
Kikandy Mihályné, XII., Agancs utca 97.

Tisztelt Szerkesztőség!
Szomorúan nem(!) olvastam lapjukban, hogy a kommandósok végre elfogták az első számú közellenséget, az aszódi rablót. Pedig ennek a hírnek benne kellett volna lennie a mai újságban. Már csak a közvélemény megnyugtatása miatt is. Mi az igazi hír, ha nem ez? Vagy önök másként gondolják? Több krimit szeretnék olvasni a lapban. Megoldható ez vagy vegyek más lapokat?
Doktor Szilárd, ma még hű pornóapáti olvasójuk

Tisztelt Budapest rovat-szerkesztő!
Kérem, nézzenek utána, hogyan lehetséges, hogy a XV. kerületi önkormányzat felszólítás nélkül leemelte a számlámról az ez évi iparűzésiadó-előleget. Én vállalkozó vagyok, és bár kaptam levelet a hivataltól, hogy be kell fizetnem ezt az összeget, az inkasszó előtt nem tájékoztattak. Azt gondolom, hogy ez nem korrekt eljárás. Én be akartam fizetni, csak később és részletekben.
Kovács Pál, XV. kerületi lakos

Kedves Főszerkesztő Úr!
Kedvelem a Reggelt, valóban új színfolt a sajtópalettán. Csak azt nem értem, hogy a droggal miért foglalkoztak ennyire kis terjedelemben. A nap témája lehetne, hiszen borzasztó a helyzet. Nekem elhiheti.
D. Bálint egykori drogos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!