Hírek

2004.10.30. 06:41

Király Linda angolul is maga írja a dalszövegeit

Reggel Londonban ébresztettem fel. Nem bánta, hogy felcsengettem, hiszen számos tennivaló vár rá reggeltől este. Menedzsere elhalmozza munkával. Nem csupán popsztárt, hanem filmcsillagot akar faragni belőle.

Szilágyi Ágnes

Linda nem titkolja, sokkal fárasztóbbak a napjai Londonban, mint gondolta.
Reggel kilenc órakor felkel.
A laza reggeli után máris indul Leicester square-i szállodájából táncórára. Itthon sem henyélt, hiszen naponta megtalálhattuk a konditeremben. Ám a londoni táncórán minden eddiginél jobban megizzasztják.
Ne gondoljuk, hogy ezután egy szusszanásnyinál több pihenője marad, mert sietnie kell az énekórára. – Zongorázom és gitározom is – újságolja.
A könnyű ebéd után beveszi magát a stúdióba. Ma már nemcsak angol, hanem amerikai zenészekkel is dolgozik. Most is Linda írja a dalok szövegét. Persze, hogy a szerelemről is születnek számok.
Linda itthon mindig a legújabb divat szerint öltözött. Vajon Londonban is bújja az üzleteket? – érdeklődöm.

Király Linda

New York, 1983. február 28.

1999-ben családjával Magyarországra költözik

Tanulmányok: Bartók Zeneművészeti Szakközépiskola

Két kislemez: Club Song,

És mégis

Egy szólólemez: # 1

szerep: Az operaház fantomja (Madách Színház)

Filmdalok: Vademberek (Szurdi Miklós), Szerelem utolsó vérig (Dobrai György)

– Ha éjjel is nyitva tartanának, akkor biztosan vásárolnék ezt-azt – nevet. – Csak az a baj, hogy mindig késő este érek vissza a szállodába.
Azt azért látja, hogy mi a divat Londonban. Nagyon nőiesek, előnyösek az ötvenes éveket idéző szoknyák. Rengeteg anyagból készült bő, térdig érő country-szoknyát hordanak a nők minden létező színből és anyagból.
– Néhány perc múlva jön értem a stúdió autója – mondja sietve. – De azért gyorsan bevallom, mindennek én sem bírok ellenállni. Vettem egy mélybarna színű, mélyen kivágott blúzt. Úgy néz ki, mintha jól megszaggatták volna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!