Hírek

2004.10.15. 14:09

Ki kicsoda Magyarországon?

Tréfa - Zuschlag viccelt volna, de otrombaságot követett el

Nimmerfroh Ferenc

Időnként felfeslik a hazugság szövedéke.
Ilyenkor megtudjuk, ki kicsoda. Például: Schobert „Brutálisan egészséges”; Norbi szivarozva, intravénásan tolja be magának esténként a disznózsírt. Most a sajnos nagyon tevékeny és ambiciózus Zuschlag János képviselőről derült ki, ki is ő. Eddig az Országgyűlés gyermek- és ifjúsági albizottságának fiatal MSZP-s elnökeként ismertük. Most a Terror Háza és a vészkorszak zsidó áldozataira emlékező szoci sajtótájékoztató előtt elérkezettnek látta az időt humorbutykosának kibontására. Az eredmény dramatizálva:
Marsovszky Balázs (budapesti Fibisz-elnök): - Gondold el, hogy ebben az időszakban milyen hideg volt szegény embereknek.
Zuschlag János: - Ááá, nekik már nem volt hideg.
Mindezt műsoron kívül, a haverok szórakoztatására, röhögve.
A jobbos tévé viszont szép komótosan rögzítette e szellemi végterméket.
A poéngyáros bocsánatot kért, ám ahogy ezt tette, az felér egy cinikus vállrándítással: „álságos politikai kampányt”, „könynyen félreérthető” kijelentést emlegetett.
A vicces srác tegnap egyre lejjebb csúszott az egyik internetes lap által elindított, Az 50 legfelháborítóbb magyar című szavazáson.
Marsovszky Balázs a helyszínen lehülyézte Zuschlagot. Remélem, más is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!