Hírek

2004.10.20. 07:39

Hírsáv

BAMA

Fillolt megfenyegették, majd lemondott
Labdarúgás Lemondott Ubaldo Fillol, a Racing edzője. Az argentin együttes legutóbbi hét mérkőzéséből hatot elveszített, és a 20. helyre csúszott vissza a tabellán a bajnokságban. Az 1978-ban világbajnoki címet szerzett kapust korábban már halálosan megfenyegették.

Meglepetések nélkül a madridi tornán
Tenisz A madridi 2,5 millió euró összdíjazású ATP-torna nyitónapján a férfiaknál minden esélyes továbbjutott. Albert Costa, Alex Corretja, Mardy Fish, Robby Ginepri, Stefan Koubek, Makszim Mirnij, Antony Dupuis, Robin Söderling és Luis Horna is a második körbe lépett.

Deisler ismét depresszióval küzd
Labdarúgás Sebastian Deisler a Juventus–Bayern München mérkőzés előestéjén elhagyta csapatát és hazautazott Torinóból. Bár kezelőorvosa szerint a Bayern játékosa kigyógyult depressziójából, ő azzal indokolta távozását, hogy vissza szeretne térni kezelésre a Max Planck Pszichiátriai Intézetbe.

Mary Pierce kikapott Zuluagától
Tenisz Amíg a férfiaknál nem történt meglepetés a madridi ATP-tornán, addig a nőknél már kiesett egy esélyes. Mary Pierce az 1. fordulóban két játszmában kapott ki Zuluagától. A kolumbiai 6:3, 6:2-re verte a franciát.

Vincent Lecavalier Prágában folytatja
Jégkorong A cseh Sparta Praha csapatánál folytatja pályafutását Vincent Lecavalier. A tavalyi Stanley- kupa-győztes Tampa Bay Lightning centere azért költözik át Európába, mert az NHL a játékosok sztrájkja miatt egyelőre szünetel.

Diouf egy éjszakai bárban mulatott
Labdarúgás A szenegáli válogatott támadója El Hadji Diouf hazája szövetségétől hat hónapra szóló eltiltást kapott. A korábbi afrikai aranylabdás játékos azért bűnhődik, mert a Libéria elleni vb-selejtező előtti éjszakát egy dakari éjszakai bárban töltötte.

Remekel a Miami az előidényben
Kosárlabda Továbbra is jól teljesít a Miami Heat az NBA előszezonjában. A gárda ezúttal az Atlanta Hawksot győzte le 92-82-re. A nap másik összecsapásán a Cleveland Cavaliers 88-69-re verte a New Jersey Nets együttesét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!