Hírek

2004.10.22. 07:28

Hírsáv

BAMA

Pantani két szobrot kap Cesenaticóban
Kerékpár
Két szobrot is kap szülővárosában Marco Pantani híres olasz kerékpáros, aki február 14-én hunyt el kábítószer túladagolásban. A Tour de France és Giro d’Italia győztes tiszteletére az egyik belvárosi téren állítanak három méter magas szobrot, míg a polgármesteri hivatalban ennek a 20-szoros kicsinyített mását helyezik el.

Közel egymillió dollárt ér Bonds labdája
Baseball Már 750 ezer dollárra(!) ugrott az értéke az internetes árverésen annak a labdának, amellyel Barry Bonds szeptember 17-én elérte 700. hazafutását (home run). Az október 27-ig tartó licitálás egy dollárról indult  és közelít a millióhoz. Eddig 230 alkalommal srófolták feljebb az árat.

Rogan és Allen az év sportolója
Szavazás Az úszó Markus Rogant és a triatlonista Kate Allent választották az év sportolójává Ausztriában.

A Fluminense kirúgta a kezelhetetlen Romariót
LABDARÚGÁS A Fluminense vezetői kirúgták Romariót, mondván: a csatár fizikai állapotával többször is problémák akadtak és a vezetőedzővel sem jön ki. „Ez egy szomorú pillanat, de az egyesület érdekében meg kellett hoznunk ezt a döntést – mondta David Fischel, a riói együttes elnöke. Elképzelhető, hogy Romario a városi rivális Vasco da Gamánál folytatja karrierjét.

A svéd bajnokhoz igazolt az NHL-csúcstartó kapus
Jégkorong A svéd bajnok HV71 Jönköping csapatához igazolt Brian Boucher, aki januárban káprázatos rekordot állított fel az NHL-ben. A 27 esztendős kapus a Phoenix Coyotes színeiben 332 perc 1 másodpercen át nem kapott gólt, és ezzel 55 éves csúcsot döntött meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!