Hírek

2004.10.20. 01:11

Halasztást remél Zalatnay

Zalatnay Sarolta az elkészült igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján bízik abban, hogy egyelőre nem kell bevonulnia a börtönbe.

Szemán László

– A halasztási kérelmet benyújtotta Zalatnay ügyvédje a Fővárosi Bírósághoz. Az eljáró bíró igazságügyi orvosszakértői vélemények beszerzését rendelte el. Ezek alapján dönti el, hogy kaphat-e haladékot a művésznő a rá kiszabott hároméves börtönbüntetés megkezdésére. Ezt mondta lapunknak Albert Viktor, a Fővárosi Bíróság sajtótitkára.
A halasztási kérelemnek, illetve elbírálásának nincs megszabott határideje. A börtönbehívó pedig halasztó hatály nélküli, azaz a megszabott időben Zalatnaynak be kell vonulnia.
A behívó időpontját mind a bíróság, mind Zalatnay és ügyvédje titkolják. Az énekes jogi képviselője, Hegedűs László bizakodó.
– Az igazságügyi orvosszakértői vélemények elkészültek. Ismerem a tartalmukat, de részleteket nem mondhatok róla. A vélemények alapján mindketten reménykedünk a halasztásban,  mondta Hegedűs László. Az ügyvéd szerint Zalatnay Sarolta egészségügyi állapota indokolja a börtönbüntetés megkezdésének elhalasztását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!