Hírek

2004.10.21. 01:23

Egy szökevény megvan, egyet még keresnek

Szemán L.

A gyanúsítottak létszáma teljes a BRFK-n, miután elfogtak egy szökött rabot, ám egy ámokfutót keresnek. B. Zsolt (27) még szeptember 25-én szökött meg. Orvosi vizsgálatra vitték, amikor a Gyorskocsi utcában kitépte bilincse vezetőszíját az őt kísérő rendőr hölgy kezéből és elfutott. Kétszázezer forintot tűztek ki a fejére.
Vélhetően ennek köszönhetően kedden este állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a szökött rab a Váci út egyik benzinkútjánál van éppen. A IV. és XIII. kerületi járőrök elfogták a gyanúsítotti létszámból eddig hiányzó férfit. Ám hogy ne legyen pontos a leltár, helyette egy ámokfutó autóst keresnek.
Az ismeretlen HKD 205 rendszámú szürke Volvo S 40-es autójával nem állt meg Óbudán a közlekedési járőrnek. Szentendréig üldözték. Közben a Volvo több autónak is nekiütközött. Szentendrén ismét meg akarták állítani, ám elsodorta a járőrt, aki kétszer is utánalőtt. Végül eltűnt.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!