Hírek

2004.10.14. 08:53

Csillagok

BAMA

A bumerángos riporter villámlátogatása Kínában
A Sláger Rádió Bumerángjának fenegyereke, Bochkor Gábor négy napot Kínában töltött. A légitársaság bemutatta a Budapest–Peking járatot. Bocsi több mint kétszer kilenc órát töltött a gépen, nem sokat láthatott az országból.

A tízéves csapat tizenhárom dallal jön
A Cotton Club Singers ugyan megünnepelte tizedik születésnapját, s most Luxury (Luxus) az új korongjuk címe. A négy énekes elvonult a stúdióba, hogy a tizenhárom dalt rögzítsék, és november 12-én előadhassák a Budapest Kongresszusi Központban.

Titkolt szerelem: a sztárfigaró párja
Attól, hogy Baby Gabi és a kozmixos Lala együtt énekelt, mindenki biztosra vette, hogy egy pár is a duó. A két énekes hiába bizonygatta az ellenkezőjét. Most viszont megtudtuk, Baby Gabi párja az egyik sztárfigaró, Binder Géza.

A Mokkát nemsokára váltott páros vezeti
Liptai Claudia és Havas Henrik kicsit elfáradhatott a Mokkával. A vasárnapi Napló stábjából került ki a két új műsorvezető, Gyárfás Dóra és M. Kiss Csaba. A próbafelvételen már túl vannak, egy-két hét, és képernyőre kerülnek. Attól kezdve heti váltásban találkozhatunk a két párossal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!