Hírek

2004.10.16. 08:35

Az ősz rangadója

A bajnoki címre is esélyes Újpest a címvédő Ferencvárost fogadja.

Lázár Lajos

[caption id="" align="alignleft" width="165"] Tamási Zoltán – itt éppen Joviccsal küzdve – mindig különenergiákat mozgósít a Ferencváros ellen
[/caption]– Szeretnénk kihasználni azt a lélektani előnyt, hogy a legutóbbi két bajnoki meccset megnyertük a Fradi ellen – mondta Mészöly Géza, az újpestiek szakvezetője. – Ellenfelünk jó formában van, sikerrel vette az akadályt az UEFA-kupában, vezeti a bajnoki táblázatot is. Ennek ellenére a Újpest–Fradi összecsapáson bármi lehet az eredmény. Megnyugtató, hogy nincs sérültünk vagy eltiltottunk, így az általam legjobbnak vélt csapatot küldhetem pályára. Ez a következő: Vlaszák – Grósz, Tamási, Juhár, Vanczák – Simek, Erős, Farkas B., Tóth N. – Bükszegi, Rajczi. Ha az utolsó pillanatban mégis megérkezne Kovács Zoli játékengedélye, akkor csereként lehetőséget adok neki.
László Csabának, a Ferencváros vezetőedzőjének gondot okoz, hogy Szűcs Lajos torokgyulladás miatt kihagyott néhány edzést. Bizonytalan viszont Balog és Penksa játéka.
– A nagylábujjam alatt gyulladt be az ízület és megduzzadt a lábfejem – mondta a hátvéd.
László Csaba a lila-fehérek ellen még nem vezette csapatát. Abban bízik, hogy sikerül megszakítani a négy éve tartó, Megyeri úti nyeretlenségi sorozatot. A tervezett összeállítás érdekessége, hogy Lipcseinek ezúttal támadóbb szerepet szán, a középpályáról indulva segíti a két csatárt. Várhatóan ismét ott lesz a zöld-fehérek csapatában a sérülésből felépült Huszti. László Csaba csapata a következő lehet: Szűcs – Vukmir, Gyepes, Botis – Zavadszky, Kapic, Lipcsei, Rósa D., Huszti – Bajevszki, Vagner.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!